Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Newsflash 506

vrijdag 17 april 2009

ILSE LIVE BIJ X-FACTOR.
Dat Ilse de X-factor heeft twijfelen wij en jullie uiteraard geen moment aan maar vanavond gaat Ilse met haar band het RTL-programma muzikaal versterken met haar nieuwste single 'Puzzle Me' en de nog meedingende deelnemers zo een hart onder de riem steken. Kijktip dus: RTL4 vanaf 20.30 uur.

GRATIS ILSE'S OPTREDEN BIJWONEN TIJDENS DE 3FM AWARDS?
Als fanclublid maak je weer kans op 2 x 2 vrijkaarten voor dit jaarlijkse radio/tv event van 3FM. Ilse is 4 x genomineerd en zal ook optreden en jij kan hier bij zijn. Hoe?.. mail ons je naam en lidnummer en doe dit voor zondag-avond 20.00 uur. Op maandag maken we de winnaars bekend en die kunnen a.s. donderdag naar de Westergasfabriek te Amsterdam.

Er kan nog steeds worden gestemd voor de 3FM Awards die te winnen zijn door Ilse. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een hotelovernachting voor 10 personen als je nu stemt..
Heb jij al je stem uitgebracht?Via de onderstaande links kun je je concertkaartjes voor Ilse's komende najaarstour bemachtigen,
wees er snel bij want uiteraard is het aantal kaarten beperkt en natuurlijk wil je het graag meemaken.. Paradiso is inmiddels uitverkocht en ook van andere zalen horen we dat er erg veel vraag naar kaarten is dus wacht niet te lang.

ticket info en/of bestellingen:
Melkweg tickets Melkweg Amsterdam
Paradiso SOLD OUT
Waerdse Tempel tickets Waerdse Tempel Heerhugowaard
Muziekcentrum Enschede tickets Muziekcentrum Enschede
Vredenburg tickets Vredenburg Utrecht
Limburgzaal tickets Limburgzaal Heerlen
013 tickets 013 Tilburg
Oosterpoort tickets Oosterpoort Groningen

BACK FROM MAMBO BEACH
gelukkig scheen ook hier de zon toen we met Ilse, band en crew weer voet zetten op nederlandse bodem na een weekje Curacao. Het was er geweldig en Ilse's optreden was voor de organisatie en publiek een 'bestseller'. Een foto-impressie kan je zien op onze website en via ons YouTube kanaal zie je filmpjes.

TWITTER JIJ AL? ILSE WEL..
als jij ook wilt weten wat Ilse zoal doet, waar ze is of wat ze te melden heeft ga dan naar www.twitter.com/ilsedelange en je kan haar 'volgen'
Comments