Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Newsflash 522

dinsdag 25 augustus 2009


ILSE IN AHOY - REVIEW CONTEST

Natuurlijk ben jij al in het bezit van Ilse's onlangs uitgebrachte dvd 'Live in Ahoy' of misschien wel de deLuxe versie met het complete audio album erbij. En? Grijs gedraaid al? Was je er bij in Ahoy op 21 maart j.l.? Zong Ilse ook jouw meest favoriete liedje of juist net niet?
Als fanclub zijn we natuurlijk super benieuwd wat jullie indrukken en belevingen zijn. Lijkt het jou leuk om een review te schrijven van dvd en/of album stuur ons dan een mailtje en we gaan deze reviews op onze website plaatsen. Daarnaast gaan we een aantal reviews plaatsen in ons volgende fanclubmagazine. Daarnaast gaan we 5 DeLuxe versies verloten onder de inzenders. natuurlijk voorzien van een persoonlijke krabbel van Ilse en daarnaast nog eens gesigneerd door alle bandleden!! Een collectors item dus. Klim in je pen, zet je computer aan en schrijf, schrijf, schrijf.. Mailen kan tot 1 oktober a.s. naar fanclub@ilsedelange.com met 'review' in de subjectline. Fotootje erbij mag altijd.

Kijktip! ILSE KRIJGT GOUDEN NOTEKRAKER
Ilse moest alweer een plekje inruimen in haar trofeeenkast want gisteravond ontving ze in Paradiso de Gouden Notekraker. Wat het is kan je hier lezen op onze website en NPS zal op donderdag 27 augustus a.s. vanaf 22.45 uur op nederland 2 een uitzending wijden aan dit fenomeen.

concert tips! ILSE LIVE DEZE WEEK
Naast het genieten op dvd en cd heb je deze week ook ruimschoots kansen om Ilse met haar band live aan het werk te zien. Zo staan ze donderdag in Raalte op Stoppelhaene, vrijdag in Assen bij de start van de Ronde van Spanje (Vuelta) en kan je het terrein van bierbrouwer Bavaria zaterdag bezoeken in Lieshout tijdens Bavaria Open Air. Check voor meer info onze agenda.

Comments