Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Newsflash 523

dinsdag 25 augustus 2009


ILSE IN APPLE'S ITUNES APP STORE
Vanaf vandaag kan je in de iTunes app store een schitterende app downloaden, gratis nog wel, waarin je veel informatie over Ilse en haar muziek op een coole digitale manier tot je kan nemen. Je kunt foto's, video's en andere content bekijken en lezen en uiteraard ook haar muziek beluisteren. Heb je een iPhone dan is deze app zeker een aanrader en als fan eigenlijk een 'must have'!!

KAARTJES 'ILSE IN CARDO' TE KOOP
We hebben afgelopen week twee kaartjes retour gekregen van een fanclublid die helaas i.v.m. overige verplichtingen toch niet in de gelegenheid is om naar Groesbeek af te reizen op 8 oktober a.s. Wil jij toch graag bij dit in recordtijd uitverkochte concert zijn maar viste je achter het net bij de pre-sale en regular sale dan is dit je kans. Laat het ons snel weten via een mailtje naar fanclub@ilsedelange.com.
De eerste mailer ontvangt meteen antwoord met de betaalinstructie erbij. De kaartjes zijn 25 euro per stuk.

MEET & GREETS KOMENDE TOUR
Op 1 oktober a.s. sluit de inschrijving voor de verschillende Meet & Greet sessies tijdens de komende tour. Wacht dus niet te lang met je inzending. Kijk voor info en criteria even op onze website. Als extra M & G mogelijkheid hebben we ook voor enkele fanclubleden nog een plekje tijdens een Meet & Greet op de Cardo-avond in Groesbeek. Stuur ons een aanmeldingsmail met 'cardo' in de onderwerpsregel en je ontvangt na 1 oktober bericht of je bent geselecteerd om samen met enkele bewoners van Werkenrode een gezellige ontmoeting backstage te hebben met Ilse. Uiteraard moet je wel al een kaartje hebben voor het concert van die avond om er bij te kunnen zijn.

concert tips! ILSE LIVE DEZE WEEK
Morgen (19 sep.) kan je Ilse met haar band beluisteren in het programma That's Live van BNN. De opnames zijn 's middags en de uitzending is op de zender tussen 18.00 en 20.00 uur via 3FM. Daarna is het snel doorrijden naar de Loonse feesten voor een avond optreden. Info via www.loonsefeesten.nl

Comments