Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Newsflash 524

zondag 1 november 2009

KICK OFF INCREDIBLE CLUBTOUR 2009
Over enkele uren zal Ilse met haar band in de Amsterdamse Melkweg beginnen aan de eerste van een reeks van 11 concerten in de Incredible cubtour 2009. Ondanks dat Ilse met een enorm 'luxe probleem' zit als het gaat om kiezen van nummers voor een setlist is het ook deze keer weer een concert met verrassingen geworden. Dat gaat dus opnieuw met volle teugen genieten worden voor iedereen die deze tour 'langskomt'.

BTS 38
als het goed is dan heeft iedereen die bij is met hun lidmaatschapsbetaling het meest recente nummer van ons fanclubmagazine Behind the scene de afgelopen week in zijn of haar brievenbus ontvangen. Niet gekregen? Mail ons even voor de reden..

FANMEET 2010
Hij komt er aan. We kunnen de datum nog niet definitief naar buiten brengen want er moeten nog een paar dingen worden getoetst maar we zijn inmiddels volop bezig met Fanmeet 2010. Binnenkort een speciale Newsflash-editie met datum en lokatie!

MEET & GREETS KOMENDE TOUR
Heb jij jezelf aangemeld voor een van de 4 Meet & Greets die we in de komende tour organiseren? Een weekje voor de betreffende concertdatum ontvang je van ons persoonlijk bericht als je bent geselecteerd door onze computer. Nog even duimen dus..

tot de volgende of tot ziens vanavond of morgen in onze stand!
Antoon & Dionza

Comments