Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Newsflash 526


dinsdag 17 november 2009

FANMEET 'ON ITS WAY'
De vorige FANmeet zit ons nog helder op het netvlies en getuige de nog steeds enthousiaste reacties van bezoekers in onze stand tijdens de recente concerten van Ilse is dat ook bij jullie zo. Toch hebben we de datum voor de volgende editie geprikt.. we gaan er weer een super gezellige middag van maken op zondag 31 januari 2010 dus noteer die datum alvast in je agenda en hou 'm vrij. Tijd en lokatie maken we binnenkort bekend via onze gebruikelijke kanalen zoals website, Nieuwsflits en Twitter dus hou ons 'digitaal' in de gaten.

RELEASE ALERT - INCREDIBLE PLATINUM EDITION


dat het album Incredible inmiddels de meervoudige platina status heeft bereikt zal jullie niet ontgaan zijn wellicht.. Universal ook niet en ze brengen op 20 november a.s een Platinum Edition uit van het album met daarop naast de normale tracks 3 nieuwe liedjes en daar bovenop nog eens 5 demotracks.
De nieuwe songs zijn Pirate of your Soul, All I got to Give en Watch me Go. De demoversies zijn So Incredible, Miracle, Puzzle Me, We're Allright en They Say. Smullen dus met dit collectors item.
Uiteraard zal het album ook te koop zijn in onze stand (gesigneerd nog wel) tijdens de resterende concerten van de clubtour.


op de website van bol.com kan je via deze link meedoen aan een erg leuke wedstrijd. Zeker een bezoekje waard en de onverwachte beelden zijn uniek.!

VOTING ALERT... RADIO 2 TOP 2000


stemmen voor songs in een van de mooiste hitlijsten van het jaar.. het kan weer via deze link

TV & RADIO ALERT - ILSE BIJ RTV OOST
op woensdag 18 november is Ilse te gast bij RTV Oost en zal ze te zien en te horen zijn in de uitzendingen van het station rond 17.30 uur. Kan je dat niet halen om voor je scherm te zitten? Geen nood, er volgen nog verschillende herhalingen dus dat moet gaan lukken

NIEUWSFLITS CONTEST VOOR 2 VRIJKAARTEN UTRECHT
we zijn bijna halverwege Ilse's Incredible clubtour. Het is super gezellig on en off-stage elke keer weer en om dat een beetje te vieren geven we 2 vrijkaarten weg aan onze lezers voor het uitverkochte concert in Utrecht op zaterdag 21 november a.s. Mail ons via fanclub@ilsedelange.com hoe de lokatie heet waar Ilse speelt die avond (en de volgende) en je maakt kans op deze 2 kaartjes. Doe het wel snel want de loting gaat draaien op donderdagmiddag(19/11) om 12.00 uur

TV & RADIO ALERT - ILSE LIVE IN AHOY OP RTL
op zaterdag 28 november zal RTL8 een special uitzenden van de live registratie gemaakt tijdens Ilse's daverend concert in het Rotterdamse Ahoy. Aanvang 20.55 uur

tot de volgende!
Antoon & Dionza

Comments