Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Newsflash 527


zondag 6 december 2009

FANMEET 'ON ITS WAY'
Een van de vele bijzondere momenten tijdens FANmeet 2009.. vragen(v)uur

Tipten we het in onze vorige Newsflash al voorzichtig aan...we gaan er weer een super gezellige middag van maken op zondag 31 januari 2010 dus noteer die datum alvast in je agenda en hou 'm vrij.
Het is ons, Ilse en jullie gezien de vele enthousiaste reacties, erg goed bevallen in onze eigen Gelderse hoofdstad dus gaan we ons jaarlijkse 'feestje' opnieuw houden in de fraaie zaal van Luxor Live te Arnhem!!
Alle info zoals kaartverkoop etc komt binnenkort op onze speciale FANMEET 2010 webpagina.
Let op.. Ilse's fanclub blijft constant groeien dus wacht niet te lang met het bestellen van je toegangskaarten want Luxor mag maximaal 600 bezoekers binnenlaten deze middag. Hou ook onze Twitterberichten scherp in de gaten voor alerts over Fanmeet-info, contestdeelnames en zo!

ILSE EN BAND IN TROS MUZIEKCAFE
Op zaterdagmiddag 19 december ben je weer van harte welkom om de live-uitzending bij te wonen in Studio Plantage aan de Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam (naast de hoofdingang van Artis). De studio is open voor publiek vanaf 15.30 uur. Er is geen toegang voor kinderen onder de 10 jaar in verband met de live uitzending van Muziekcafé. De uitzending van TROS Muziekcafé is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2 te beluisteren, of via Omroep.nl via de webradio. Het programma is alleen live te volgen en wordt niet herhaald of op het internet gezet.

MEET & GREET GRONINGEN
Op 15 december worden de winnaars van de laatste meet en greet bekend gemaakt. De recente ontmoetingen met Ilse waren erg gezellig en uiteraard volgen er foto's en verslagen in onze nieuwe Behind the Scene die net na de Fanmeet zal uitkomen. Heb jij kaarten voor het concert in Groningen op 22 dec a.s.....dan kan je je deze week nog opgeven voor deze meet en greet en wie weet zit jij die avond dan wel gezellig met Ilse rond de tafel.

NIEUWSFLITS CONTEST VOOR 2 x 2 VRIJKAARTEN GRONINGEN
we zijn bijna aan het einde van Ilse's Incredible clubtour. In deze feestmaand geven we 2 x 2 vrijkaarten weg aan onze lezers voor de uitverkochte concerten in Groningen op 21 en 22 december a.s. Mail ons via fanclub@ilsedelange.com voor welk goed doel de 3FM jocks deze keer in het Glazen Huis zitten dat toevalligerwijs ook in Groningen staat en je maakt kans op deze 2 kaartjes. Doe het wel snel want de loting gaat draaien op woensdagmiddag(9/12) om 12.00 uur. Vermeld duidelijk je naam, fanclublidnummer, telefoonnummer(s) en voor welke avond je beschikbaar bent.

TV & RADIO ALERT - ILSE LIVE IN AHOY OP RTL
op donderdag 31 december kan je met Ilse's muziek het oude jaar uitluiden. Het ziet er naar uit dat op die avond een live registratie gemaakt tijdens Ilse's daverend concert in het Rotterdamse Ahoy geprogrammeerd gaat worden.(o.v.)

tot de volgende!
Antoon & Dionza

Comments