Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Newsflash 533


zaterdag 23 januari 2010

FANMEET 2010 SOLD OUT!
Helaas. We zijn door onze beschikbare toegangskaarten heen.. De verschillende contests zijn inmiddels ook al gesloten maar inzendingen voor het altijd verassende item 'Vragen(v)uur' kunnen nog worden ingestuurd tot en met 29 januari a.s.
Stuur in dus en misschien zit jij die zondag wel naast Ilse op onze bank...

RANKING ILSE IN ZEROES TOP1000

De 3FM Zeroes Top 1000 is te horen van 23 tot en met 29 januari.
Jij kon mede bepalen hoeveel van Ilse's muziek er in deze Top1000 te horen is. De uitslag is inmiddels bekend en vanaf morgen komt Ilse met grote regelmaat voorbij dus luister mee op 3 FM. Bedankt voor jullie support!

VOTING ALERT
Op woensdag 3 maart 20:30 zendt de TROS het Buma Harpen Gala uit op Nederland 3. Tijdens deze feestelijke live-uitzending wordt de winnaar bekend gemaakt van het Beste Nederlandse Lied 2009. Stemmen hiervoor kan je via een klik op onderstaande banner..

ELLEN DEGENERES OP ZOEK NAAR 'ONZE ILSE'?
De Amerikaanse actrice en talkshowhost Ellen Degeneres is een groot muziekliefhebber en geeft op haar website aan op zoek te zijn naar nieuwe internationale zangers en zangeressen.. Ze zoekt zelfs hulp bij het vinden van nieuwe namen. Via een klik op onderstaande banner kom je op haar website uit. Als fanclublid kan jij als geen ander haar alles vertellen over Ilse en waarom Ellen dringend eens naar haar muziek moet gaan luisteren.. toch?


tot de volgende!
Antoon & Dionza
Comments