Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Newsflash 534


woensdag 3 februari 2010

FANMEET 2010 WAS GRANDIOOS!
Ondanks dat de deuren later open moesten vanwege technische problemen, ondanks dat het programma daardoor later kon beginnen, ondanks dat het in de zaal behoorlijk warm werd.. was iedereen 'on and off stage' super enthousiast, spatte het (speel)plezier er van af en was 'FANmeet2010' gewoonweg FANtastic!!
Opnieuw konden we de happening afsluiten met een heuse fotoshoot met Ilse en elk jaar weet ze dat weer geduldig op te brengen na zo'n intensieve dag. Petje af!! De foto's zijn te bekijken op onze eigen FANmeet-pagina maar ook te downloaden op groot formaat via www.ilsedelange.nl/foto. Bedankt voor alle leuke reacties die middag al en via de mail.

De winnende FANcommercial van Maaike Reeuwes staat inmiddels op onze homepage te stralen en in de komende weken zullen we regelmatig op onze website onze foto's en video's gaan bijplaatsen en doorlinken naar fanpicts elders dus surf regelmatig naar onze 


MUZIEK NATE CAMPANY ' SPECIAL OFFER' IN ONZE WEBSHOP
Het was fantastisch om de songwriter van Ilse's gigantische hit So Incredible op onze fanmeet te hebben. Nate was nog geen 24 uur in Nederland toen hij het podium van LuxorLive opliep en had ook zelf een geweldige middag. Er was die middag al veel vraag aan onze standmedewerkers of de muziek van Nate te koop was, maar helaas waren de cd's nog onderweg. Vandaag zijn ze gearriveerd en willen we jullie als eerste de kans geven om ze te kunnen bemachtigen want de voorraad is beperkt.. en de eerste 50 exemplaren gaan we ook nog eens gesigneerd door Nate zelf in de envelope laten stoppen dus een echt collectors item dus.. check onze webshop voor 'The Only Bridge I Need' en meer fanclubgoodies. Ook het enige echte FANmeetshirt 2010 kan je nog kopen als je snel bent want ook daarvan slinkt de voorraad en op=op

betalen in onze webstore kan via PayPal of creditcard maar uiteraard kan je ons ook mailen als je het liever anders doet..

BEHIND THE SCENE MAGAZINE
Waarschijnlijk zijn sommige van jullie ons 'behind the scene-team' tijdens de fanclubmiddag tegen gekomen in de zaal. Fanclubleden Essy en Esmee gaan een verslag maken in woord en beeld, dus dat gaat ongewtijfeld veel fraais voor de komende BTS opleveren. De dealine voor kopij sluit 15 februari a.s. dus wil je ook nog wat kwijt over de afgelopen Incredible najaarstour, fanclubmiddag of een andere beleving met Ilse's muziek stuur het dan in de komende weken naar ons redactieadres toe. BTS 38 valt op de laatste vrijdag van deze maand bij je in de bus.

CONCERT ALERT
Heel langzaam mogen we onze online agenda weer gaan vullen met speeldata van Ilse en haar band. Ilse zal de komende weken en maanden veel in het buitenland verblijven, maar regelmatig zal ze ook te vinden zijn op de Nederlandse festivalpodia. Zo kun je live genieten van Ilse op 4 april op Paaspop (morgen 4 febr. start de dagkaartverkoop) en op 9 juli op het Thuis popfestival

VOTING ALERT
Op woensdag 3 maart 20:30 zendt de TROS het Buma Harpen Gala uit op Nederland 3. Tijdens deze feestelijke live-uitzending wordt de winnaar bekend gemaakt van het Beste Nederlandse Lied 2009. Stemmen hiervoor kan je via een klik op onderstaande banner..maar doe het wel voor 19 februari a.s.

ELLEN DEGENERES NOG STEEDS OP ZOEK..
De Amerikaanse actrice en talkshowhost Ellen Degeneres geeft op haar website aan op zoek te zijn naar voor haar nieuwe internationale zangers en zangeressen.. Ze zoekt zelfs hulp daarbij. Via een klik op onderstaande banner kom je op haar website uit. Als fanclublid kan jij als geen ander haar alles vertellen over Ilse en waarom Ellen dringend eens naar haar muziek moet gaan luisteren.. toch?

tot de volgende!


Antoon & Dionza
Comments