Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Newsflash 539

zaterdag 17 april 2010

ARNHEMS ORANJEFEES MET ILSE
Nog iets minder dan 2 weken en dan kan je alweer genieten van het volgende live optreden van Ilse en haar band. Kom dan op 29 april naar de Koninginnenach in Arnhem en maak het mee. Ilse zal ongeveer rond 21.30 uur een concert geven op het podium op het plein voor het Provinciehuis. En dat is nog niet alles want we horen in de wandelgangen stilletjes geluiden over nog een optreden aan het einde van deze maand. Hierover meer in een volgende Nieuwsflits.

ARNHEMSE POSTZEGELSERIE MET ILSE WEER VOORRADIG
We hebben ze weer. Diverse bestellers grepen er net naast onlangs toen de zegels op de dag van 'release' in de verkoop gingen. Ook wij hadden onze 1e partij al snel op want jullie bestelden massaal en de zegels zijn alleen in Arnhem zelf te koop.
Sinds gisteren hebben we weer een bundel postzegels in ons bezit dus wil jij graag speciale 'collectors stamps' hebben, maak dan het juiste bedrag over op bankrekeningnr 8014859, vermeld goed je naam en lidnummer en je ontvangt de zegels z.s.m. in je brievenbus. (prijs van 1 velletje van 5 stuks incl handling en vk is 3,25 p.st)

tot de volgende!
Antoon & Dionza

Comments