Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Nieuwsflits 550

Fanclubmembers only Newsflash - donderdag 16 september 2010

Ilse live op BBC Radio 2

Ilse zal op vrijdag 17 september een bliksembezoek afleggen in Londen en haar muzikale visitekaartje afgeven tijdens een optreden in 's werelds langstlopende live music programma FRIDAY NIGHT IS MUSIC NIGHT'. 
In het Mermaid Theatre is Ilse te gast in een programma rondom de Amerikaanse singer/songwriter Beth Nielsen Chapman. En dat is weer de schrijfster van de titelsong van Ilse's mega succesvolle debuutalbum World Of Hurt. Een verrassende ontmoeting dus.
Ilse zal worden begeleid door het BBC concert orchestra. Het programma zal live tussen 20.00 en 22.00 uur worden uitgezonden via BBC en kan later nog eens online worden teruggeluisterd.
Volg de twitterberichten voor de uitzendingslink of check BBC 2.

Fanclub ticket contest

Op zondag 26 september gaat Ilse met haar band op visite bij Bennie Jolink en zijn mannen in Hummelo. Gaat ze onvervalst høken denken jullie? Wie weet. Benieuwd? Jij kan er zelf bij zijn en nog wel gratis ook als je de winnaar bent van onze 2 tickets voor dit uitverkochte festival.

Stuur ons een mailtje met lidnummer en naam voor a.s. zaterdagmiddag 12 uur met daarin het antwoord op de vraag' Ter ere van welk jubileum is Ilse te gast bij Normaal'.

NTM Ticketactie Gelredome 2011 ten einde

NEXT TO ME nog niet in huis en ook nog geen kaarten voor Ilse's superconcert in het Arnhemse Gelredome??? Wees dan snel want zondag 19 september is de laatste dag dat je bij 2 toegangskaarten Ilse's nieuwste 8-track album kado krijgt...EN DAN DIT.. check onze 'behind the scene' filmimpressie van Ilse's optreden van 15 sept j.l. bij Qmusic.

tot de volgende!
Antoon & Dionza

Comments