Ilse & Band‎ > ‎Newsflash‎ > ‎

Nieuwsflits 552

Fanclubmembers only Newsflash - woensdag 8 december 2010

ILSE KOMT IN MAART 2011 2 KEER NAAR 013

en jij wilt daar natuurlijk bij zijn. Dat kan!! En als je snel bent ook nog voordelig ook.

In de laatste BTS nr 41 van oktober kon je al lezen dat er waarschijnlijk concerten in de voorbereiding voor het inmiddels nagenoeg uitverkochte Gelredome-concert komen. Deze zijn inmiddels bevestigd en wel op 10 en 11 maart 2011 in zaal 013 te Tilburg. Entreeprijs is 27,50 (na 1 januari 31,--) excl. servicekosten.

maarrrr.. speciaal voor Ilse's fanclubleden hebben we de beschikking gekregen over een flink aantal kaarten met een gereduceerde prijs van 21,50,-- na (1 januari 25,--) excl.servicekosten en zolang de voorraad strekt.

Deze prijs geldt enkel voor het concert op vrijdagavond 11 maart en kaarten kunnen alleen door fanclubleden via de volgende link worden gekocht. De link voor deze speciale presale is vanaf donderdag 9 december 10.00 uur actief en zoals gezegd op is op ! Maximaal 2 kaarten per fanclublid ! Door deze mailing zijn jullie de eerste die het weten dus gebruik je voordeel. De normale kaartverkoop start a.s. zaterdag!

Bestel je tickets via deze presale link

Onderstaand enige info uit het persbericht omtrent de 2 speciale clubconcerten..

"Ilse DeLange speelt ter voorbereiding op haar show in het GelreDome eind maart twee keer exclusief in 013. Op donderdag 10 en vrijdag 11 maart staat de zangeres op de planken in Tilburg. Het zijn vooralsnog haar enige twee clubshows en derhalve de enige kansen om Ilse in de intieme setting van een popzaal te kunnen zien. De zangeres is in 2011 toe aan haar - letterlijk - grootste uitdaging; na uitverkochte optredens in Ahoy en de HMH is komend jaar het GelreDome in haar hometown Arnhem aan de beurt. Op 26 maart speelt Ilse daar en gaat een vurige wens in vervulling. "Iedere keer als ik langs het GelreDome reed, dacht ik: ooit sta ik hier. Nu is het zover, en ik kan bijna niet wachten." Wie Ilse DeLange in 2011 toch liever in een intiemere setting ziet of gewoonweg geen genoeg kan krijgen van de sympathieke zangeres, mag zich begin maart naar Tilburg vervoegen. Als voorbereiding op haar stadionconcert warmt ze daar namelijk twee keer op in 013. Het zijn vooralsnog haar enige twee clubshows in 2011."

Radio / TV

de herhalingsuitzending van het KRO programma Profiel rondom Ilse heeft een gewijzigde uitzendingstijd gekregen: het programma is op zaterdag 11 december a.s. te zien op Ned 3. om 23.25 uur

tot de volgende,
Antoon & DionzaComments